maanantaina, huhtikuuta 25, 2005

Lapin eksotiikkaa

Poikani Tuukan kummitätin Liisan mies Juhani Maukonen esittelee valokuviaan internetissä. Jussi on entinen työkaverini ja hänen kauttaan tutustuin myös räätälinä ahkeroivaan Liisaan. Jussin portfoliosta löytyy kasvokuva myös heidän pojastaan Teemusta.

Mutta kukas sieltä Miessakit ry:n sivuilta kurkistaakaan... - Toinen journalismin ammattilainen koilliskairasta, Tapani Niemi! Bongasin Niemen eilen tulevaisuudentutkija Mika Mannermaan vaellusromaanista Matka (WSOY 2002). Mannermaa on kirjoittanut selvästi juuri Niemen mukaan tekstiin, nimellä "toimittaja TM". Mannermaa ei ollut lainkaan peitellyt jälkiään, paitsi sukunimen alkukirjaimen muuttamalla. Helppo tunnistaa!

Jussia ja toimittaja Niemeä yhdistää muuten se, että he molemmat ovat tulleet isäksi ensimmäisen kerran 50-vuotiaana. Isyys on heille molemmille siis vielä tuore asia.

Kylvetän Juhani Maukosen poikaa Teemua ja pikkupoikaani Tuukkaa tässä kesällä 2003:
.(Tämä blogiteksti sisälsi heti julkaisemisen jälkeen vaillinaisia virkkeitä (eikä ollut muuten ensimmäinen kerta!), joten teksti ei ollut ymmärrettävää. Wilhelmiina minulle siitä tuolla kommenttiloodassa huomauttaakin. Pahoittelen. Syytän siitä tätä blogiohjelmaa... Toimii välillä miten sattuu, päivittäminen ei onnistu läheskään joka kerta kuten pitäisi ja usein on gprs-yhteydelläni vaikeuksia saada edes sivuja auki...)

1 kommentti:

Wilhelmiina kirjoitti...

Heip. Olisikohan jäänyt jokin sana tästä välistä "kummitätin Juhani Maukonen esittelee" pois, vai tarkoititko että poikasi kummi_tädin_ nimi on todella Juhani M., tai kummitäti omistaa jonkin JuhaniMaukosen? :) Toinen kohta, jota ihmettelin oli sanamuoto "Bongasin Niemen eilen tulevaisuudentutkijan Matka (WSOY 2002)." Ehkä -sta? En muutoin ymmärrä tuota lausetta.

Pahoitteluni jos vaikutan jotenkin pikkuasioista nillittäjältä, mutta tämä nyt sattui pistämään silmään. That's me. :)