torstaina, huhtikuuta 21, 2005

Tarja Halonen osti ketsuppia

Presidentti osti ketsuppia ja siirappia

Tasavallan presidentti täydensi kolmisen viikkoa sitten muonavarastoaan ja seuraavalla viikolla selvisi, että perhokalastamaanhan sitä...
Tarja Halonen pitää kunniassa työväenluokkaista taustaansa. Hän tekee ostoksia Helsingin Hakaniemen torin liikkeissä, maanantaina Hakaniemen S-marketin (Elannon talossa) myyjät poimivat presidentille isoon pahvilaatikkoon erilaisia elintarvikkeita, kuten ketsuppia ja siirappia. Presidentti ei ollut itse paikalla, vaan ostokset kuljetti presidentinlinnan miestyöntekijä, jolla oli sinisen takin rinnuksessa valtion leijonavaakuna. Mies joutui seisomaan tovin toimettomana kassan vieressä, kun hän odotti että myyjä kokoaa tavarat valmiiksi laatikkoon. Elintarvikeosaston kassa hihkaisi miehen nähtyään: ”Missä ne pressan jutut viipyvät?”
Ostokset vaikuttivat retkimuonalta, taitaa olla presidentti lähdössä hiihtelemään keväthangille.
Vaatimattomista oloista ponnistanut Tarja Halonen tunnetaan siitä, että hän käyttää kauppaketjujen kanta-asiakaskortteja ja kerää bonuspisteitä säästääkseen hiukan rahaa.

Presidentinlinna on muuten täällä Kruununhaassa. Pysyy hyvin kärryillä minkä maan suurlähettiläs on milloinkin pressan vastaanotolla. Tarvitsee vain seurata mikä auto on pysäköity portaiden eteen. Uudenvuoden päivänä, presidentin uudenvuoden tv-puheen jälkeen pihalle kurvasi Indonesian lähettiläs. Tsunamin tuhojen laajuus oli paljastunut.

Ei kommentteja: