keskiviikkona, kesäkuuta 01, 2005

Amerikkalainen kaksinaismoralismi sucks!

Sensuroiko amerikkalainen kaksinaismoralismi lapseni rantakuvat? Tätä olen pohtinut, kun eilen huomasin, että nettialbumini ei enää toimi albumtown.comissa. En tiedä mikä on syy, koska myöskään mitään ilmoitusta sähköpostiini en ole saanut sivuston ylläpitäjältä.

Ehkä sivuston omistaja haluaisi, että liimailen mustia lappuja photoshopissa kaksivuotiaan pikkupojan pyllyn ja pippelin päälle. Mielestäni nämä mustat peitteet oikein komentaisivat kaikkia käyttämään likaista mielikuvitustaan. Ne peräti legitimoivat harrastuksen.

Olen rankasti sillä kannalla, että en ala lapsen alastomuutta sensuroimaan. Lapsi ei ole pornografiaa. Kaikissa meissä asuva pedofiilipervo löytää kohteita mistä vain, minä en haluaisi kulttuurin asettavan rajoja itselleen näiden pervojen mielenliikkeiden mukaan.

.
Tuukka Tobagossa helmikuussa 2005. Hän löysi kaverinsa Toyan aurinkolasit.

1 kommentti:

Kookos kirjoitti...

Aivan ihana kuva!!!

Olen ihan samaa mieltä. Ei jaksa sitä ainaista pedofiilikammoa. Mutta jokaisella meillä on arat paikkamme tässä asiassa. Mulla on sellainen järjetön kammo, että lapsi viedään.

Nyt se pelko ei enää tunnu edes niin järjettömältä kuin aikaisemmin. Täällä Oulussa kun tapahtui se lapsen sieppaus. Tuntuu, että tuota tapausta mun täytyy työstää mielessäni pitkään ja hartaasti.