torstaina, kesäkuuta 23, 2005

Horsma on Liisankadun juhannuskukka

Juhannuksen kukka kasvaa tässä:Aurinkoon kurotteleva horsma Liisankadulla sijaitsevan talon parvekkeella on huvittava ilmestys. Tällaiselta horsma näytti tänä aamuna.

Olen lähdössä kyselemään kuntosali Satsista kesätarjousta. Bodaaminen himottaisi. Endorfiinihyökkäyksen lisäksi nautintoa sävyttää myös tietty meditatiivinen keskittyminen, pitkien sarjojen aikana syntyvä tunne, että liidän jossain omissa ajatuksissani. Toimiva, hyvinvarustettu ja tilava kuntosali on kuin ruumiin temppeli, ja sanon tämän ilman ironian häivää.

Kuntosalien paska puoli on pitkä sitoutuminen jäsenyyteen. Vuosi on ihan liikaa minulle ja monelle muulle; mihin muuhun juttuun joudut sitoutumaan tulevaksi vuodeksi eteenpäin? En keksi mitään.

Bodaaminen on hienoa. Lihakset esiin! Paljon ei tarvitse tehdä työtä, kun six pack on herätelty esiin.

Minulla olisi loistava valokuvataiteellinen näkemys rautatieaseman Satsista nähtynä Postitalon oven ikkunan läpi, mutta en saa linkitettyä sitä oikean kokoisena kuvaa tänne nettipäiväkirjaani.

Jep! Onnistuihan tämä kuvan tuominen lopultakin tänne weblogiin. Ja vihdoinkin oikean kokoisena. Kyllä joskus vastustaa.

Kuvassa näkymä Postitalon oven lasin läpi Elielin aukion yli rautatieaseman rakennukselle. Siellä on myös kuntosalikin, josta kirjoitan. Tältä näytti viime viikolla torstaina, juuri ennen juhannusta.

Ei kommentteja: