sunnuntaina, kesäkuuta 12, 2005

Tänään mennään Villiin länteen

Televisiosta tulee tänään uusi ohjelmasarja Aikamatka Villiin länteen. Se alkaa kello 18:50. Näin siitä viikko sitten sunnuntaina ensimmäisen osan ja olen aivan hulluna siihen sarjaan! Kerrankin jotain televisiossa, josta voi innostua!

Sarja peilaa mielestäni hyvin mielenkiintoisesti kaikkea sitä elämän raskautta ja vaikeuksia, jonka koetamme joka päivä aktiivisesti torjua kollektiivisesta muististamme. Sarjassa toisin sanoen kerrotaan kaikesta sellaisesta, mitä emme oikeasti halua muistella, sillä elämä on ollut vielä äskettäin täällä maapallolla ihmisille todella kovaa.

Tv-ohjelmassa kuljettiin ensimmäisessä osassa vankkureilla. Poikani Tuukka kulkee tässä kuvassa erittäin hankalassa vankkurikuljetuksessa Liisankadulla eilen illalla:

.

Poika kertoi kärsivänsä kovasti, kun hän joutui istumaan ostoskassin päälle. Olimme palaamassa kauppareissulta, kun alkoi sataa ja tuli hirmu hoppu kotiin! Oli pakko laittaa poika rattaisiin ja juosta.

Lisää kuvia eilisillan kauppamatkalta löytyy täältä nettialbumista.

Elämän nautinnot rakentuvat lopulta hyvin pienistä arkisista asioista!

2 kommenttia:

Tanja kirjoitti...

Katsoin myös kasvitieteellisen kuvat. Sun ja mun pojilla on samoja taipumuksia. Me otettiin viime viikonloppuna mummin luona ollessamme paljon puutarha-aiheisia kuvia.

Floristi ja puutarhuri on mun mielestä niin ihanan rauhanomaisia ammatteja. Joten jos pojastani ei tule valtiotieteilijää (kuten toivon), ehkäpä hänestä tulisi puutarhuri?

Feministi kirjoitti...

Jees, lisää kuvia on uusissa albumeissa. Linkit löytyvät linkkilistasta. Tuukka leikkasi eilen illalla itse itselleen trenditukan, mutta hänestä ei kyllä tule parturia... Äidin jalanjäljissä kulkee muuten tuossa parturointiin liittyvässä omatoimisuudessa.