keskiviikkona, elokuuta 31, 2005

Peniksen seikkailut

Voiko seksin ja politiikan yhdistää luontevasti? - Kyllä voi. Tässäpä pieni pakina kevennykseksi. Peniksellä on aina historian aikana tehty politiikkaa.


Monica Lewinsky imi minua innokkaasti. Hän oli kuin suuri boakäärme, joka kiemurteli varressani ja nieleskeli kokonaista saalishiirtään. Lewinskyn pullea vyötärön seutu ja tukevat reidet tuntuivat antavan lisärytmiä, kun rasvakudoksen värähtely eteni hänen lantiostaan ylöspäin kehossa. Pehmeä rasvapatja tärähtelee suloisesti, kuin oman rytmitajunsa mukaisesti, aina vähän jälkijättöisesti. Lewinsky tuntui olevan kiinni minussa koko muhkealla vartalollaan.

Sittemmin Monica kertoi elämäkerrallisessa kirjassaan "Monica's Story", että hän harjoitteli taitojaan eroottisia puhelinkeskusteluja varten. Clinton soitti Lewinskylle, kun maailma näytti jälleen olevan sekaisin ja halusi puhelinseksiä. Lewinsky joutui hiukan pinnistelemään, jotta olisi onnistunut Clintonin seisottamisessa. Puhelinseksi saattaa olla aika vaikeaa, jos ympäristö on levoton. Sen sijaan suuseksi onnistuu pääsääntöisesti aina. Annoin Clintonille jälleen räjähtävän nautinnon. Lewinsky oli sen verran viritellyt itseään tätä kohtaamista varten, että hänen silmäripsensä räpsyivät ripsivärin painosta.

Minä olin nyt Valkoisen talon iso herra. Palvelijani Bill Clinton teki minulle pyyteettömän uskollisesti töitä. Clinton oli usein valmis tekemään vuokseni suuria uhrauksia, vaikka minä olin kyllä sitä mieltä ei tarvitsisi. Hän ei nimittäin ymmärtänyt, että en minä niitä kotkia ja hampuuseja tarvinnut terapiakseni. Pysyin terhakkana muutenkin. Lewinskykin oli miltei tukehtua, kun hän kiskoi minuun lisää verenkiertoa.

Purkauksen jälkeen minä makasin lötkönä Clintonin jalkovälissä. Kiihkeä Lewinsky viritteli jälleen huuliaan; hän lipoi merkitsevästi ylähuultaan ja Clinton parahti säikähtyneenä. Oi ei, ei nyt vielä, minun pitää ensin allekirjoittaa eräs lakiehdotus, joka juuri äsken hyväksyttiin. Kynä, missä on kynä, Clinton hapuili välinettä työpöydältään.

Lewinsky osasi hommansa, mutta mielestäni Hillary Rodham-Clinton on paljon pornoisempi. Hän on erittäin taitava suihinottaja ja muutenkin hän on hyvin aikaansaapa petihommissa. Hän osasi vatkata ja veivata minua lantiollaan. Miten tiukkalihaksinen Hillary muuten onkaan! Minua Hillary on kohdellut aina hyvin. Oloni on ollut juhlallinen kuin viiden tähden hotellissa. Muistelen suurella kaipauksella, kun Hillary otti minut aina iltaisin kouraansa, silitteli palleja ja loi rentoa tunnelmaa. Välimatkat ikävästi estävät nämä kohtaamisemme.

Ajatuskin Hillarysta sai minut nytkähtämään innosta. Hän osasi virittämisen taidon, hän teki minusta aina todellisen tykin. Hillaryn kaltaiset keski-ikäistyvät feministit ja poliittiset intoilijat ovat meidän penisten mielestä paljon seksikkäämpiä kuin miehet myöntävät. Miehet mielellään jahtaavat nuoria ja avuttomia, vaikka he ovat meille peniksille usein ikimuistoisia kärsimyksiä.

George Bushien, isän tai pojan, pippeli en haluaisi olla. Republikaanien oikeistolainen ohjenuora on, että kukin on itse vastuussa omasta onnestaan. Me penikset satutaan olemaan sellaisia, että meidän on kohdattava toisia, ennen kuin olemme tyytyväisiä. Olemme täysin riippuvaisia muista. Teemme koko ajan yhteistyötä. Mitä suurempi läheisyys ja intensiivisempi hankaus, sitä parempi lopputulos. Yksin ja itsenäisesti ei synny mitään. Tarvitsemme ihoa, kättä, naisensukupuolielintä.

Republikaani jättää hyvänkin mulkun pyörimään orpona tuulessa.


Asiasta viidenteen. Uusimpia otoksiani, valokuviani, löydät tästä nettialbumista.
Albumtownin albumissa ei kannata käyttää slidehow'ta, vaan kuvat pitää näpsäytellä auki yksi kerrallaan. Valitettavasti slideshow heittää kuvat monitoriin jättimäisinä.

Ei kommentteja: