maanantaina, syyskuuta 05, 2005

Bush ei saa anteeksi New Orleansilta

Tämänkertainen teksti ei liity mitenkään kuviin, jotka sattuivat olemaan minulla myöhempää tarvetta varten Bloggeriin varastoituina.

Petteri Harjun Bulgarian kuvia löytyy hänen Photobucket.comin albumistaan. Siellä on myös tuo uima-allaskuva.

Poikani Tuukka Latvalan kuvia on uudessa Photobucketin albumissa.

Siellä on muutama kuva minustakin. Kuvat on pienennetty monitoriystävälliseen kokoon, joten voit slidehow'n lisäksi näpsäytellä jokaisen yksitellenkin auki. Jättimäinen valokuvatapetti ei ole nyt uhkana.

Tuukan uusimpia kuvia löytyy myös hänen vanhemmasta albumtown.comin albumista.


George W. Bush ei tule selviämään New Orleansin kaupungin ja sitä ympäröivän rannikon tuhoutumisesta. Äijä on jättänyt ihmiset selviytymään oman onnensa varassa. Bush ei kyvyttömänä presidenttinä ole tietenkään taikonut hirmumyrsky Katarinaa, joten häntä ei päästä kiittelemään siitä, mutta ennen ja jälkeen Katarinan hän on sitten tehnytkin lähinnä vain virheitä, kuten muukin valtionhallinto. Suurin onnettomuus lienee, että New Orleansin lukuisia patoja ja suojavalleja ei ole viitsitty pitää kunnossa. Niin, mitäs väliä ihmisillä ja heidän kärsimyksillään on...

Bush on keskittynyt tappamaan ihmisiä Irakissa, kun samaan aikaan valtion olisi pitänyt rakentaa suojapatoa New Orleansin asukkaiden turvaksi.

Onneksi Yhdysvaltoihin kuuluu jotain hyvääkin. Kiilusilmäinen korkeimman oikeuden puheenjohtaja otti ja kuoli. Jouti mennäkin. Eipä näistä lainopillisista ongelmista muuten eroon pääsisikään. Konservatiiviset juristokratian edustajat ovat henkisesti muumioita, mutta tämä näytti olevan sitä myös fyysisesti.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olisi se oikeuden puheenjohtaja voinut elää niin kauan, että Bushin seuraaja on presidenttinä, kun Bush saa nimittää liikaa noita konservatiivejä elinikäisiin virkoihin...

Panu kirjoitti...

George W. Bush ei tule selviämään New Orleansin kaupungin ja sitä ympäröivän rannikon tuhoutumisesta.

No eipä varmaan, tilalle tulee joku vielä hullumpi oikeistolainen. Siitäkö pitäisi innostua?

Onneksi Yhdysvaltoihin kuuluu jotain hyvääkin. Kiilusilmäinen korkeimman oikeuden puheenjohtaja otti ja kuoli. Jouti mennäkin.

Sarjassamme "mies tappaa ja nainen synnyttää", oletan.

Konservatiiviset juristokratian edustajat ovat henkisesti muumioita,

Se näköjään ihan oikeasti vituttaa teitä feministejä, stalinisteja, libertaristeja, uusnatseja ja muiden totalitaaristen aatteiden edustajia, että on olemassa formaalisin oikeustieteellisin perustein toimiva tuomioistuinlaitos, jota ette kovin hyvin pysty soluttamaan omilla agenteillanne. Ihan vielä ei viatonta miestä voi tuomita raiskauksesta vain siksi että joku häiriintynyt nainen saa päähänsä syyttää siitä.