keskiviikkona, lokakuuta 11, 2006

Olli Saarela on oikeassa

Olli Saarela on muuten ihan oikeassa, kun hän laukoi hento miehisyytensä täristen, että valtiovarainministeri Eero Heinäluoma on mm. akkamainen. (Eipä hän muuta oikein sanonutkaan, se että on kalju ja iso, on vain sen toistamista minkä kaikki näkevät.)

Heinäluoma on akkamainen. Adjektiiveja voisi löytää muitakin.

Minusta Olli Saarelan puheenvuoro Image-lehdessä oli ihan kelpo kansalaistoimintaa; ainoastaan hänen intonsa ratsastaa kulttuuriministerivaimollaan hämmästytti minua.

Olen itse nähnyt vaivaa kertoakseni Heinäluomalle mielipiteeni SDP:n hillittömästä vallanhalusta eduskuntavaalien jälkeen. Lipponen itse nimesi vaalit pääministerivaaleiksi, ja Keskusta vaalivoittajana istutti pallille Jäätteenmäen. Se ei tuntunut millään sopivan SDP:lle. Osallistuin Kemijärvellä vuonna 2003 SDP:n paikallisyhdistyksen tilaisuuteen, jossa Heinäluoma kävi puhumassa. Hän muisteli varmasti koko paluumatkan ajan, että tulipa käytyä Kemijärvellä.1 kommentti:

Panu kirjoitti...

Minua ei ihan oikeasti lakkaa hämmästyttämästä se, miten innokkaasti feministit käyttävät oman sukupuolensa nimeä haukkumasanana miehistä.