perjantaina, helmikuuta 01, 2008

Lauri Oinonen saalistaa


Lauri Oinonen - tuo naisten rakastama ihana kiilusilmä!

Kansanedustaja Lauri Oinonen (kesk) on aina luontevasti epäiltyjen listalla, kun
seksuaalisesta ahdistelusta puhutaan. Media on sen verran tiedottanut Oinosen pyrinnöistä naisten suuntaan, että naiset osaavat olla jo epäluuloisia.

Oinonen kommentoi eduskunnassa havaittua seksuaalista ahdistelua käsiään pesten: "Lauri Oinosen, 60, mielestä väitteet ovat 'höpö-höpö-puheita', joissa ei ole perää. 'Erittäin mielellään saa sanoa suoraan, jos on jotakin valittamista. On kansanedustajan työpaikkakiusaamista, jos perättömiä väitteitä esitetään', keskustalainen pastori sanoo.

(HS 27.1.2008)

Keski-Suomen kansanedustaja Oinonen virittelee jo tottuneesti verkkojaan, kun hän kalastelee sieluja eduskuntavaalien alla. Hän kehui esimerkiksi Jämsänjokilaakson yksinhuoltajayhdistyksen edustajalle, että yhdistysläisten kannattaa keskittää äänet hänelle. Oinonen oli luvannut järjestää yhdistykselle tutustumiskäynnin eduskuntaan.

Ensiksikin, Oinosta äänestävä yksinhuoltaja olisi poliittisessa tietämättömyydessään suorastaan viaton - niin paljon hän muistuttaisi hyväksikäytettävää uhria.

Toiseksi, poliittisen virhevalinnan huipentuma saattaisi olla juuri tuo vierailu eduskunnassa. Oinonen hieroisi tyytyväisenä käsiään, kun yksinhuoltajat saapuisivat vierailulle. Yksinhuoltajathan tuppaavat olemaan naisia ja usein vieläpä vapailla markkinoilla eli sinkkuja.

Nami, nami.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yksinhuoltajathan tuppaavat olemaan naisia ja usein vieläpä vapailla markkinoilla eli sinkkuja.

Tuskinpa se Oinonenkaan haluaa rumaa ja päänsä feminismillä sekoittanutta yksinhuoltajaa, niin että taitaa olla turha toivo.

Anonyymi kirjoitti...

Olisi sinunkin aika käyttää järkeä, mutta ei sinulla sitä tunnu olevan ollenkaan.. vaikka asiat on väännetty sulle rautalangastakin!!!!