sunnuntaina, huhtikuuta 11, 2010

Rouvien satama Pesäpuu ry

Olemme keskustelleet Suomi24:ssa Jyväskylässä sijaitsevan Pesäpuu ry:n toiminnasta. Pesäpuu ry kehittää lasten kanssa keskustelemiseen erilaisia menetelmiä. Niitä kehitetään siis lasten kuulustelemista ja kuulusteluissa kerättyjen vaikutelmien tulkitsemista varten.


Jo Pesäpuu ry:n lähtökohta on siis outo. Tämän lastensuojelujärjestön mukaan lapsi ei vapaaehtoisesti ja vilpittömästi kerro mitään.


Pesäpuun voi sanoa olevan Perhehoitoliiton peitejärjestö. Samassa talossa Ilmarisenkadulla sijaitseva Perhehoitoliitto jyrähtelee sen puolesta, että lapsia olisi saatava mahdollisimman paljon huostaan ja sijaishuoltoon.


Perhehoitoliiton puheenjohtaja Aila Paloniemen (kesk.) mukaan jokaisella lapsella on oikeus perheeseen. Sijaisperheeseen. Bisneksessä käsitys perheestä on vähintäänkin monimutkainen.

Niin, myönnetään, että olemme keskustelleet Suomi24:ssa myös Perhehoitoliitosta...


Voin vakuuttaa, että tästä Pesäpuusta riittää kirjoitettavaa... Se on hyvä esimerkki siitä, millaista on naisten valta. Vallasta loitolla elänyt sukupuoli on rakentamassa itselleen rouvien leikkikenttää. Naisten valta tunkeutuu intiimiin sfääriin eli kotiin ja perheeseen. Touhu näyttää tosi pahalta.

Ei kommentteja: