maanantaina, kesäkuuta 21, 2010

Pelastakaa Lapset haluaa kaataa perheen

Pelastakaa Lapset ry on julma järjestö.


En tiennytkään, kuinka mieletöntä lastensuojelu onkaan Suomessa. Luin eilen erittäin huolellisesti Pelastakaa Lapset ry:n jäsenlehden (toukokuu 2010), jonka nimi on Pelastakaa Lapset.

Järjestö on kokenut nimensä niin helposti tavaraa myyväksi brändiksi, että sen avulla on kannattanut nimetä lehtikin. Toisaalta, yhdistys ei halua lehtensä leviävän liian laajalle. Sitä ei löydy esimerkiksi internetistä lainkaan. Pelastakaa Lapset ry jakaa tietoa vain maksaville jäsenilleen, jotka ovat luotettavampia kuin suuri yleisö.

Lehteä lukiessa menin lähes sokkiin. Lehti esittelee suurin artikkelein kahta asiaa, jotka ovat juuri nyt tärkeitä sosiaalikoneiston vallan vahvistamisessa. Pelastakaa Lapset ry näyttää ajavan intohimoisesti sitä, että sijaisvanhemmat voisivat helposti avoimen adoption avulla ADOPTOIDA ITSELLEEN PERHEESEENSÄ SIJOITETUT LAPSET.

Luin lehtijuttua silmät pyöreinä ja tukka pystyssä. En olekaan lukenut viime aikoina mitään noin paljastavaa tekstiä rakenteellisesta väkivallasta.

Ja sitten. Toinen erittäin tärkeä asia Pelastakaa Lapset ry:n mielestä on se, että lastensuojelussa LAPSILLE ON SAATAVA EDUNVALVOJA.

Tämähän muuten liittyy myös tuohon avoimeen adoptioon, mutta tietysti se helpottaa koneiston mahdollisuuksia päättää lapsen ja perheen puolesta kaikissa muissakin asioissa.Mielenkiintoista on, että lastensuojelun edunvalvojan palveluitaan mainostaa myös lakimies Mirjam "Tipi" Araneva, joka on Pelastakaa Lapset ry:n käyttämä juristi.


Olen hyvin järkyttynyt. Olen satavarma, että Pelastakaa Lapset ry haluaa edunvalvojan oikeastaan kaikille lapsille, jotka ovat joutuneet lastensuojelun asiakkaiksi.

Lukemassani lehtijutussa on paljon viitteitä siihen suuntaan, että Pelastakaa Lapset ry olisi halukas määrittelemään hyvin väljästi sen, milloin lapsi tarvitsee edunvalvojan. Lehtijutussa toistetaan sitä (perustelematta), kuinka VANHEMMAT OVAT UHKA LAPSEN EDULLE.


Lapset, perheet, tämä on vakava varoitus:


Pelastakaa Lapset ry:tä on alettava purkaa pois.
Uskomatonta, mikä maa tämä on! Pelastakaa Lapset -lehti kertoo niin monissa jutuissaan siitä, kuinka järjestö haluaa taistella, tapella ja sotia suomalaista perhettä (ja lasta) vastaan.

Jos Pelastakaa Lapset ry:n päämäärät toteutuvat, meillä on kohta alaluokka, joka valjastetaan synnytyskoneeksi. He tuottavat lapsia lapsikaupan ja huostaanottoteollisuuden tarpeisiin.

Perhe-käsite on kirosana tuolle järjestölle. Lehti onkin täynnä sitä, kuinka lasta on tarkasteltava erillisenä ja perheestä irrallisena yksikkönä. Sosiaalirouvat vihaavat ajatusta perheestä, sillä "perhe" on uhka heidän vallalleen ja hankkeilleen. On vain lapsi. Hänen perhettään ei ole olemassa.


"Perhe" on tarpeeton yksikkö suomalaisessa sosiaalibyrokratiassa.


Tuoreimpia kirjoituksiani lastensuojelusta löytyy blogistani Lapsikauppaa & huostaanottoklustereita.

Ei kommentteja: