sunnuntaina, tammikuuta 16, 2011

Aila Paloniemi sai rahaa

Hamekyttä Aila Paloniemi.
Yhteyksiä löytyy myös rouvien tärkeisiin verkostoihin,
see the asiakirjapullosalkku.
Olen mielenkiinnolla odottanut, milloin kansanedustaja Aila Paloniemi (Kesk.) aloittaa ratsastamisen perhehoitoliitto ry:n puheenjohtajuudellaan ja ns. vanhusten asialla. Tiesin, että ne kuuluvat hänen vaalikampanjaansa.


Minulle oli selvää, että lähinnä vain pienten lasten saalistamisesta kiinnostunut Paloniemi alkaa juhlallisesti puhua vanhusten perhehoidon puolesta, kun eduskuntavaalit lähestyvät. Vanhukset ovat hänelle tärkeitä vain ennen vaaleja. Muulloin hän ei heidän hoitonsa kehittämistä pohdi.


Paloniemen puheenjohtama Perhehoitoliitto on ollut suurimpia vaikuttajia lasten kasvaneisiin huostaanottomääriin. Ja Aila Paloniemi on ollut henkilönä linjaamassa kunnallista lastensuojelua siihen suuntaan, että lapsia kyyditetään omista kodeistaan sosiaalikoneiston hoidettaviksi. Jokainen huostaanotto on tuntunut olevan Aila Paloniemen poliittinen etu.

Onhan se, Aila, sydämellinen... The Red Queen.
Kansalainen on siksi kuin  Liisa Ihmemaassa.
Perhehoitoliitto ry:n perhehoitajat tuntuvat rakastavan pieniä lapsia. Liitto on saanut rahaa vanhusten hoidon kehittämiseen, mutta se ei ole sitä tosiasiassa kauheasti kiinnostanut. Ei kyseisen hoidon kehittämistä liitossa johtavan Maria Kuukkasenkaan mukaan.


Rahaa satoi keväällä Sosiaali- ja terveysministeriöltä 70 000 euroa. Joulukuussa tuli jättipotti: 700 000 euroa Raha-automaattiyhdistykseltä.

Herttinen, miten kiusallista! Nythän liiton on pakko hiukan ponnistella luodakseen vaikutelman, että se kehittää vanhusten hoitoa...


Mahtaa rouvien pasmat olla nyt ihan sekaisin... Eihän sen näin pitänyt mennä. Perhehoitoliitto ry ei halua hoitaa ryppyisiä vanhuksia, vaan tasapainoisia ja terveitä pikku lapsia.
Ei kommentteja: