sunnuntaina, huhtikuuta 19, 2015

Eva Salomaa - korruptoitunut

Eva Salomaa, Lapin sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri, vastasi muistutukseeni, jonka jätin kirjallisesti Lapin keskussairaalan potilasasiamiehen toimistoon. Vastaus kertoo sen, että tekstin kirjoitti minulle KORRUPTIO-EVA, joka suojelee esimiehensä Jari Jokelan vaimoa, osastonhoitaja Arja Lahdenperä-Jokelaa

Jari Jokela johtaa koko sairaanhoitopiiriä, Eva Salomaa on kakkosjohtaja. Hän työskentelee suoraan Jari Jokelan alaisuudessa.

Muistutuksessa vaadin vastausta siihen, kuka on ollut syöpäpoliklinikalla se sairaanhoitaja, joka oli tehnyt minusta lastensuojeluilmoituksen. Ilmoitusteksti on härski - sosiaalityöntekijä Hanne-Mari Seppälä on selvästi runoillut sen hallinto-oikeutta varten. Diskurssi kertoo sen heti. Lapsen huostaanottohan sillä haetaan. Tilaustyö.

Eva Salomaa kaataa koko likasankon Hanne-Mari Seppälän niskaan. 

Lapin keskussairaala on varmasti mukava työpaikka. 

Ja kannattaa muistaa, että Hanne-Mari Seppälä ei ole kumpikaan syöpäpoliklinikan kahdesta omasta sosiaalityöntekijästä. Homma siis haisee, tässäkin.


Eva Salomaa Arja Lahdenperä-Jokela LKS photo Arja Lahdenpera-Jokela Eva Salomaa.jpg
Eva Salomaa syyllistää tässä koko syöpäpoliklinikan henkilökunnan. Samaa yritti myös Arja Lahdenperä-Jokela.

 
Odotin suurella mielenkiinnolla paljastaako Eva Salomaa ilmoituksen tekijöiden nimet. Minulle oli tällä välin selvinnyt, että törkypaperin tekoon oli osallistunut osastonhoitaja Arja Lahdenperä-Jokela ja nuori sairaanhoitaja Hanna Määttä. Parivaljakko toimi yksin, mutta he eivät malttaneet olla paljastamatta hankettaan myös sairaanhoitaja Paula Tapiolle.

Eva Salomaa ei kerro nimiä, vaikka he ovat viranomaisia ja heidän nimensä lain mukaan kuuluu kertoa. Salomaa suojelee ystäväänsä Arja Lahdenperä-Jokelaa, joka mokasi. On tietysti aika noloa, että sairaanhoitopiirin johtajan vaimo ryhtynyt tällaiseen muilutukseen. 

Ilmoituksen tekstissä ei ole järkeä, se ei pysty raportoimaan lastensuojelullisesta huolesta, vaan siinä mussutetaan potilaan käyttäytymisestä (tyyliin: kyselee lääkkeistä). 

Mutta hurjinta lienee kuitenkin se, kuinka tuollainen leikki ja vehkeily voi vaarantaa potilasturvallisuuden.

Eva Salomaa syyllistää vastauksessaan koko syöpäpoliklinikan henkilökunnan. 

Hänkin puhuu siis edelleen koko poliklinikan nimissä, vaikka hoitajat ja erikoislääkäri ovat nimenomaan korostaneet, etteivät he ole edes tienneet lastensuojeluilmoitushankkeesta mitään. 

Eva Salomaa ei ole nähtävästi lukenut edes Lapin Kansaa (3.4.2015), sivun kokoista lehtijuttua tästä lastensuojeluilmoituksesta. Hän sai itsekin siinä itsekin näyttävästi tilaa koneiston puolustamiseen. 

Salomaa on niin jäävi, ettei hän mielestäni voi antaa lausuntoa edes sanomalehdelle.


Eva Salomaa Arja Lahdenperä-Jokelan kaveri LKS photo Eva Salomaa Arja Lahdenpera-Jokela.jpg
Eva Salomaa sopersi muistutukseen pitkän vastauksen. Hän suojelee kaveriaan Arja Lahdenperä-Jokelaa.

Kirjoitan tästä ikävästä korruptiosta ja syöpäpoliklinikan lastensuojeluilmoitus-gatesta lisää tulevina päivinä.  

Rumaa touhua. Ja koko ajan muuttuu rumemmaksi.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun tätä seuraa ja lukee, niin en voi taaskaan kun ihmetellä, että MIKÄ se huoli lapsesta onkaan? Tässä ilmoituksessa kyllä sinua, äitiä mollataan perusteellisesi, mutt siitä, miten asenteesi (täysin oikeutettu) vaikutti lapseen ilmoituksen tekohetkellä. Millä tavalla siis lasta on laiminlyöty???

joan jordan kirjoitti...

Palautetta laitettu kaikille tahoille. Torkeaa vallan vaarinkayttoa!